Los bericht bekijken
  #513  
Oud 8 juni 2009, 10:50
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hjtel Bekijk bericht
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Je vergeet één ding. anoniem hóeft helemaal niks te vertellen over de voortgang. Het staat hem vrij zijn mond te houden. Ik zou als ik jou was gewoon dankbaar zijn dat hij überhaupt de tijd neemt om ons te informeren, iets wat vaak niet genoeg gewaardeerd wordt. Forumgebruikers info geven is hier als hongerige apen een broodje geven en dat ze daarna nog veel harder gaan schreeuwen.
Volledig eens met Decibert!!
HansJ
Het gaat niet zozeer om de hoeveelheid info die er gegeven wordt, maar de manier waarop. Die is niet echt representatief te noemen voor een bedrijf van de grootte van Ziggo.
Een voorbeeld is de manier waarop de informatie van heel globaal naar steeds specifieker ging: eerst werden er geen namen genoemd, nu wordt er al gepraat over de vooruitgang van individuele merken. Dat is niet echt voet bij stuk houden en lijkt me ook niet het beleid van een professioneel bedrijf. Los van het feit dat je als professionele organisatie niet zou moeten willen om flarden informatie naar buiten te brengen die alleen maar speculatie tot gevolg hebben.
Verder vind ik de toon van Anoniem niet altijd even netjes. Als je uit naam van Ziggo spreekt (of een ander bedrijf for that matter), vind ik dat je, zelfs als je geprovoceerd wordt, rustig moet blijven. Post informatie, maar sta boven discussies. Als je op persoonlijke titel wilt bekvechten en halve informatie wilt posten, kun je beter een reguliere account aanmaken, naar mijn mening.