Los bericht bekijken
  #7  
Oud 7 juni 2009, 20:16
casper's schermafbeelding
casper casper is offline
Member
 
Geregistreerd: 30 november 2005
Locatie: Oosthuizen //\\ Multikabel
Berichten: 94
Standaard

Ik heb een doort gelijk geval:

ik had internet Z3 en analoge TV/Radio.
Op 11 maart overgestapt op alles in 1 plus

Van 11 maart tot en met 12 mei GEEN telefonie en internet snelheid zat op Z2 abbo.

Pas op 29 mei had ik eindelijk de snelheid van alles 1 één plus.

Dus 2 en een halve maand geduurd voordat alles naar behoren werkte.

Bij mij ook het geval: verkeerd profiel in modem.

De eerste 4 weken houden ze vol: ohww is administratief nog niet goed verwerkt, u zit in de laatste fase.
Toen ik ze eindleijk aan het bolle verstand had gekregen dat ik het toch wel erg lang vond duren is mijn probleem naar de technische dienst gegaan. Die konden het wel op afstand oplossen....niet dus, na tig keer weer bellen eindelijk iemand bij de HD die het met me eens was dat het op afstand niet lukte, dus werd op 12 mei me modem omgewisseld.
Toen deed eindelijk telefonie het, maaqr me snelheid was nog steeds niet goed, weer gebeld, ik moest geduld hebben en op 29 mei werkte het eindlijk naar behoren.

Waar ik me het meest aan irriteer is het feit, dat zelfs na herhaardelijke gevraagd te hebben of ze(technische dienst) me willen bellen wat nou het probleem is en wat de verwachtingen zijn. Niks geen telefoontje gehad, erg jammer.

Er is dan ook een officiele klacht naar ziggo gegaan, met de medeling dat ik dit niet accepteer. De gemaakte belkosten wil ik uiteraard terug hebben(eigen schuld, zorg maar eens voor een deskundige helpdesk ipv mensen er zomaar achter te zetten die van alles roepen wat niet zo is) en een compensatie voor de tijd van 11 maart tot en met 29 mei waarvoor ik wel betaald heb voor alles in 1 plus, maar niet gehad heb.

Ik heb nog geen antwoord gehad op me klacht