Los bericht bekijken
  #27  
Oud 7 juni 2009, 20:00
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjoop1985 Bekijk bericht
Whatever you say man...

Jullie mogen geloven wat jullie willen, maar kom eens met bewijzen waaruit blijkt dat de doemscenario's die jullie geloven technisch mogelijk zijn. Je hebt mij nooit horen zeggen dat CI+ een zegen is, maar er is een verschil tussen gezond wantrouwen en totale paranoia.
Ik kan je alleen maar aanbevelen om de technische specificaties van CI+ eens grondig te gaan bestuderen. Die specs kun je hier vinden.

Citaat:
De mensen die hier komen voor informatie horen niets anders dan speculatie over bijna alles wat met CI+ te maken heeft (mogelijkheden, welke toestellen door Ziggo gecertificeerd worden, hoe lang invoering nog duurt, hoe lang de Alphacrypt nog gaat werken). Straks maken jullie mensen nog wijs dat je via CI+ een SOA op kunt lopen. De bedoeling is om hier informatie te geven, niet om de gemiddelde consument de stuipen op het lijf te jagen.
Negatieve of verontrustende informatie over wat CI+ voor consumenten kan gaan betekenen is ook informatie, en er is dus geen reden om dat niet aan de orde te stellen.