Los bericht bekijken
  #1  
Oud 7 juni 2009, 19:40
dj-scratch's schermafbeelding
dj-scratch dj-scratch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles in 1 Plus | Ubee modem ouwe
Berichten: 409
Standaard Ziggo voert in juli geplande snelheidsverhoging door

Bron:http://tweakers.net/nieuws/60566/ziggo-voert-in-juli-geplande-snelheidsverhoging-door.html


Door Pieter Molenaar, zondag 7 juni 2009 15:51
Submitter: pjottum, views: 16.349
Ziggo gaat per 1 juli de internetsnelheden voor zijn abonnees verhogen. De snelheidsverhogingen waren al in januari dit jaar aangekondigd, maar Ziggo kon toen slechts het tweede kwartaal als meest nauwkeurige schatting opgeven.
De snelheidsverhogingen zijn substantieel. Zo verhoogt Ziggo de downloadsnelheid van zijn goedkoopste internet- en 'Alles-in-1'-abonnement met vijftig procent, verdubbelt de kabelaar de downloadsnelheden van zijn middenabonnementen en stijgt de snelheid van het duurste Alles-in-1 Extra-abonnement met maar liefst 150 procent naar 50Mbps. De uploadsnelheden worden alleen bij de duurdere abonnementen verhoogt: bij Internet Z1 blijft deze gelijk op 0,5Mbps, terwijl deze bij het Alles-in-1 Basis-abonnement met slechts 0,1Mbps stijgt.
Klanten hoeven geen actie te ondernemen om gebruik te kunnen maken van de verhoogde snelheden. Wel moet bij het gebruik van draadloos internet de router door de gebruiker opnieuw opgestart worden. De prijzen voor de abonnementen blijven ondanks de snelheidsverhogingen ongewijzigd. In het eerste kwartaal van 2010 plant Ziggo bovendien de volgende snelheidsverhogingen.