Los bericht bekijken
  #501  
Oud 7 juni 2009, 17:47
cam de groot's schermafbeelding
cam de groot cam de groot is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2009
Locatie: Steenbergen
Ziggo Internet: geen
DTV: geen
Berichten: 12
Standaard

Ik blijf met het probleem achter dat ik niet snap waarom een tv met een gecertificeerde CI+ interface ook maar enige moeite zou hebben om zich aan te passen aan het gebruik van het Ziggo netwerk dat gebruik maakt van CI+ functionaliteit. Dat er aanvullende functionaliteit nodig is die niet in de CI+ zijn ondergebracht, accoord. Maar dan kan dat volgens mij niet betekenen dat eigenaars van een dergelijk toestel uiteindelijk "pech" hebben.

Overigens hecht ik geen enkele waarde aan de teksten van Anoniem. Ik ben van mening dat iemand die het nodig acht zich onder een dergelijke dekmantel te verschuilen ook moet worden geacht geen gegevens ter tafel te brengen waar je iets aan hebt of iets mee kunt. Kennelijk mag hij/zij niet doen wat hij/zij doet of mag hij/zij zijn/haar naam niet noemen van zijn (kennelijke) werkgever, of durft hij niet gewoon te zeggen wie hij is om te voorkomen dat hij aan zijn uitspraken kan worden gehouden.

De term die onder zijn naam staat (Ziggo official) geloof ik al helemaal niet. Een professioneel bedrijf met dito management (officials) zal zich nimmer op deze manier etaleren.

Het wordt gewoon tijd dat Ziggo duidelijkheid verschaft over de stand van zaken. Officieel duidelijkheid dan wel. Gewoon op hun eigen website. Met naam en toenaam. Net als ik, met naam erbij en niet anoniem. Daar hebben we wat aan.

Het zou zeer eenvoudig mogelijk zijn om via hun website een lijst op te nemen met fabrikanten/types en daarbij middels een percentage aan te geeven hoe ver men staat. Dat het venijn hem in de laatste 10% zit is voor mij wel duidelijk. Dat Ziggo zoiets heeft weet ik ook wel zeker. Dat men het kennelijk niet wereldkundig wil maken is mij volslagen onduidelijk.

Al met al levert het Ziggo enorm veel aandacht op, al dat gespeculeer op deze site. Het houdt de gemoederen duidelijk bezig. Ook een manier om marketing te bedrijven!