Los bericht bekijken
  #5  
Oud 7 juni 2009, 14:25
qpc's schermafbeelding
qpc qpc is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 december 2008
Locatie: Volendam
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SAICRJMPM Bekijk bericht
Dit is toch schandalig. Je router een gigabit router noemen puur en alleen omdat de ethernet poorten dat zijn, wetende dat door je eigen software in de router die poorten helemaal niet op die snelheid kunnen werken. Ik vind dit oplichting en ik snap niet dat iemand van de markering afdeling van zo'n bedrijf daar goed van slaapt. Je verkoopt iets als 1 Gbit terwijl je weet dat het apparaat eigenlijk meer een iets snellere 100 mbit router is.

Dit soort zaken vind ik oplichting en crimineel. Ik kan het werkelijk totaal niet goedpraten.

(Stel je verkoopt een pc met 4 GB RAM omdat er echt 4 GB ram modules inzitten maar stel je hebt ze ingeplugd op een moederbord dat maar 2 GB aankan en je zegt in advertentie "pc met 4 GB RAM" terwijl je weet dat als een klant de computer aanzet hij maar 2 GB kan gebruiken. Dan vind ik dit zwaar crimineel en oplichting hoor ook al zit er echt 4 GB ram in.)
Ik denk dat een discussie hierover hier niet op z'n plaats is, maar het is geen oplichting hoor. Die poorten kunnen inderdaad die snelheid aan, maar dat je het niet haalt heeft een heleboel oorzaken, waar ik nu niet verder op in ga.
Zie het maar zo; Je koopt een auto die 300KM/u kan halen, maar het lukt jou maar niet om die snelheid binnen jouw stad of dorp te halen. Dit ligt dan niet aan de auto, maar aan de andere factoren, zoals te korte straten, verkeerslichten, drukte etc. Dan is het toch ook geen oplichten?