Los bericht bekijken
  #3  
Oud 7 juni 2009, 01:17
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Kijk gewoon even of alles goed aangesloten zit. Ik zeg dit altijd, en heb gisteravond mooi ervaren waarom ook weer (slecht beeld, bleek Coax los te zitten). Vervolgens zou je het best je decoder en TV zo dicht mogelijk rechtstreeks (geen splitters of wat dan ook) bij het AOP kunnen zetten met een zo kort mogelijke kabel. Als je het probleem dan niet meer hebt, weet je zeker dat het probleem in je kabels ligt, bespaart je een belletje en is het simpel en snel op te lossen. Let bij nieuwe kabels op KabelKeur.

Heb je dan nog hetzelfde probleem, kan het probleem in de decoder liggen, het AOP of het signaal van Ziggo. Indien mogelijk is het aan te raden een andere decoder te proberen op je aansluiting, of jouw decoder bij de buren. Als daaruit volgt dat het je decoder niet is (of als je dit niet kan testen) kun je het best naar 0900-1884, optie 2 en daarna 1 bellen. Zij zijn ook in het weekend bereikbaar.

Wat is overigens de BER-waarde en signaalkwaliteit? Signaalsterkte is een nietszeggende waarde, maar vooral de BER is belangrijk (moet 0000000 zijn).
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties