Los bericht bekijken
  #9  
Oud 6 juni 2009, 21:09
HetBiggie's schermafbeelding
HetBiggie HetBiggie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 juni 2009
Locatie: Tilburg / @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee EVM3200 / Linksys WRT320N
DTV: Humax iHDR5050c / Samsung DCB-B270R
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rallyeg60 Bekijk bericht
Hey hallo

het afnameadres is je post adres dus ook de post met activatiecodes etc. komt op je afnameadres aan. ik heb 2 maart besteld en 3 maart is er naar het schijnt een brief met die codes enz. naar mijn nieuwe adres gegaan(terwijl ik pas 7 april heb getekend) dus ik zit nu nog altijd zonder codes.

En heb niet te veel vertrouwen in een alternatief adres want ook dat is bij mij mis gegaan. ik zit nu al 8 weken te wachten op mijn decoder,router,modem en smartcard. en ook bij 3 vrieden van mij is het fout gegaan.

gr. pieter
Ai, da's vervelend om te horen! Hoop dat het snel goed komt! Weet niet of je hierover al contact hebt gehad met Ziggo? En zo ja, hoe hebben die dan gereageerd?

Ik ga eerst maar eens een brief naar mijn nieuwe woning sturen, bij wijze van test. Als die netjes door TNT Post bezorgd wordt, ga ik denk ik toch maar bestellen, anders zit ik wel erg lang zonder internet. Aangezien ik nog geen sleutel heb betekent dat dan een keertje overdag naar binnen sneaken als de werklui aan het klussen zijn...

Op zich wel begrijpelijk dat de bevestiging/activatie naar het afnameadres gaan, maar ik vind het uitermate vreemd dat het pakket zelf dan niet op het alternatieve adres bezorgd wordt. Waarom dan die keus bieden?


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
En je hebt gelijk, Sales sluit om 18:00 uur.
Dat hoor ik altijd graag, dat ik gelijk heb...
Maar iedereen kan zich vergissen. Neem je niks kwalijk hoor, heb al heel veel van je mogen opsteken op dit forum!