Los bericht bekijken
  #1  
Oud 5 juni 2009, 22:29
iCy^'s schermafbeelding
iCy^ iCy^ is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 januari 2009
Locatie: Ter Apel @home
Ziggo Internet: Ziggo AllinOne2
Berichten: 29
Standaard Factuur en onderling bellen

Ik heb ziggo nu al meerdere malen aan de telefoon gehad en ik weet niet echt meer hoe ik dit moet aanpakken. Het is als volgt:

Vorige maand had ik ineens een hoge telefoonrekening en dat komt omdat mijn vriendin belt met haar schoonmoeder die ook een ziggo klant is. Ik heb gelijk dezelfde dag gebeld en de desbetreffende medewerker had ook gecontroleerd dat mijn schoonmoeder een Ziggo klant is. Zij ging ervoor zorgen dat het in mindering wordt gebracht op mijn factuur deze maand, maar deze maand moest ik er weer voor betalen. Ik heb dus een klacht gestuurd en gebeld. Toen ik belde kreeg ik te horen dat Ziggo mijn reactie hebben geweigerd aangezien mijn schoonmoeder geen telefoon had van Ziggo, maar ik heb Ziggo voor haar aangevraagd en weet dit dus 100% zeker. Medewerkster heeft het dus weer overnieuw in gang gezet. 2 Dagen later werd ik teruggebeld vanwege mijn klachtinzending. Mevrouw was chagerijnig en zei dat het geen Ziggo nummer was en ik werd dus toen ook chagerijnig. Gevraagd of ze bij de gegevens van mijn Schoonmoeder wilde kijken en ze zei dat het geen ziggo nummer was...

Hoe kan ik dit nu het beste oplossen of moet ik rechtsbijstand hiervoor gaan inschakelen en desnoods ziggo aanklagen?

Ik en mijn schoonmoeder zijn zeker weten klant bij Ziggo, Ziggo heeft zelfs een monteur gestuurd om alles aan te sluiten bij mijn schoonmoeder en we hebben beide All-in-One Plus.