Los bericht bekijken
  #20  
Oud 5 juni 2009, 17:12
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

jah inderdaad, laat ze dit geld anders investeren. De Postbode was er niet gelukkig mee zag ik, en ik dacht nog, leuk een magazine van ziggo. Maar toen ik erdoor bladerde viel me gelijk de toon van het magazine op.
Het lijkt wel propaganda, maar dan in commerciele vorm.
Zo is te zien op pagina 1 dat mensen die ooit slechte ervaring met ziggo hadden, nu dik tevreden zijn (eigen schouderklopje) Op pagina 10 dat de ziggo versie van de siemens goed (uitstekend prijs kwaliteit) beoordeeld is.
op pagina 13 weer iemand die eerder niet tevreden was maar nu alles dik in orde is. Jim staat op pagina 32/33 zijn nieuwe CD te promoten (met een ziggo verhaaltje eromheen geschreven)
Op pagina 37 iemand met een rekening van 326,49 euro, tja... Volgens mij heeft iedereen zijn eigen belgedrag zelf in de hand, gwoon voor dat bedrag verbruikt dus.
Op pagina 50 laten ze een kantenservicemedewerker alweer zeggen dat er na opstartproblemen, nu alles veel beter gaat en veel minder problemen zijn.

En als klap op de vuurpijl op pagina 51 een ingezonden stukje van de heer C. Damen uit Rosmalen. Hoe ziggo zijn leven gebeterd heeft en hij dik tevreden is nu.

Ik ben zelf ook tevreden met ziggo, laat dat duidelijk zijn. Maar de toon van het magazine komt mij niet echt geloofwaardig over. Dit is commerciele Propaganda.

Goede reclame maak je pas als je bedrijf positief staat aangeschreven door klanten en derden, niet als je jezelf op de borst klopt met een blaadje als wat een groot deel van nederland nu in de bus heeft gekregen
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE