Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #552  
Oud 4 juni 2009, 20:58
Bierbeer's schermafbeelding
Bierbeer Bierbeer is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 december 2008
Locatie: Multikabel
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CineSmurf Bekijk bericht
Je snapt niet waarom ze de "standaard"zenders ook achter de decoder zetten. Bij mijn ouders (CAIwestland) kan je zonder kaart alle niet-gecodeerde zenders ontvangen: ideaal. Ook televisies met ingebouwde DVB-C doen het dan gewoon zonder dure alphacrypt.

Maar bij mij zijn inderdaad ook al wat opnames mislukt hierdoor. De laatste tijd loopt ie sowieso vaker vast. Ik hoop dat de upgrade snel komt en wat van dit soort "vastloopbugs" weet te herstellen.
Ik heb de decoder nu vanaf half maart en vanaf die tijd totaal geen problemen gehad, eerst een oude kaart gebruikt geen problemen toen de nieuwe kaart met tijdelijk alle kanalen geen problemen. Maar nu met de storing dus dit probleem ( ik ga ervanuit dat het de storing is die dit veroorzaakt). Maar toch zoals je zegt waarom de normale kanalen achter de decoder dit voorkomt een hoop problemen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SayMr2Me Bekijk bericht
dit probleem is bekend... het helpt als de humax eerder aangaat een soort "opwarmtijd", ow een andere oplossing wellicht... hopelijk word hier gehoor aan gegeven.
zoals ik al in mijn edit aangaf, er is een storing en ik heb hier eerder geen last van gehad.

maar we gaan erg offtopic er is een storing dus daar is het op wachten nu.

Waar ik me wel aan erger is dat de decoder bij 2 kanalen opnemen in dezelfde stream en 1 kijken in een andere stream een conflict geeft.
[edit]het voorprogrammeren dus....
Ik heb het idee dat de decoder alleen kijkt hoeveel kanalen er bekeken/opgenomen worden op dezelfde tijd en dit niet controleerd met de streams of deze in dezelfde vallen.

Ook irriteer ik me aan datgene wat ik al eerder had aangekaart: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...283#post167283