Discussie: Freezes op RTL8
Los bericht bekijken
  #24  
Oud 4 juni 2009, 12:20
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.403
Standaard

[quote=dj-scratch;170755]

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dj-scratch Bekijk bericht
Je melding zal dan doorrgezet worden naar de TD die het verder behandeld en eventueel een monteur stuurt.
dat is nog nooit gebeurd en ik heb zo vaak gebeld met de helpdesk maar ik werd nooit serieus genomen dus heb daar echt geen zin meer in.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dj-scratch Bekijk bericht
Soms moet je ff je poot stijf houden maar mijn ervaring is dat ze meestal wel doorhebben dat je wel verstand van zaken hebt.
In het verleden heb ik ook steeds verteld dat ik nieuwe bekabeling had en decoder al tig malen gereset maar ze bleven toch volhouden dat het probleem binnenshuis lag en mij werd gezegd dat ik niet meer voor hetzelfde probleem moest bellen. Kijk dan moet je ook begrijpen dat ik de helpdesk nooit meer zal bellen. Er werd me nog meer van die onzin verteld zoals de BER, ik had toen de Nokia in gebruik en de helpdes zei dat de BER 000000 moest zijn terwijl dat bij de Nokia 0e0 is maar dat klopte niet zeiden ze, toen ik vroeg of ze dat even aan eenn andere medewerker wilde vragen kwam ze na een paar minuten terug met de mededeling dat andere medewerkers ook zeiden dat de ber 00000 moest zijn, kijk toen wist ik dat ze loog want ik kan me niet voorstellen dat iederen zo dom is bij de helpdesk. Maar goed zoals ik al zei als ik via dit forum niet geholpen kan worden heb ik gewoon pech en rtl8 kijk ik maar zelden.
Ik had gewoon gehoop dat de storing herkent werd door andere gebruikers maar blijkbaar ben ik de enige of niemand anders kijkt naar die zender, en het gaat ook soms heel lang goed dus is niet altijd te controleren.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dj-scratch Bekijk bericht
ps. heb je de decoder ook hemelaa los geprobeerd zonder eventuele recoder ertussen etc gewoon decoder -> tv
ook al geprobeerd.