Discussie: Eerste ervaringen
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 3 juni 2009, 23:16
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Treedt het probleem bij jou op als de Humax 'aan' staat, of 'stand by', of is dit irrelevant voor het optreden van het probleem?
Een moeilijk te beantwoorden vraag. Op een gegeven moment zie je dat de tijd achterloopt die tijdens het zappen in de rechter bovenhoek van de EPG informatie box onder aan het scherm wordt weergegeven. Afhankelijk van de begin en eind tijd van het huidige programma ontbreekt dan ook EPG informatie van het huidige programma omdat de Humax dan op basis van die foute tijd besluit dat het nog geen tijd is om de Present EPG informatie te tonen. Ook tijdens het standby staan van de ontvanger loopt de klok niet door zodat na het aanzetten eerste weer de laatst bijgewerkte tijd van de vorige dag wordt weergegeven.

Wat nu precies dit probleem veroorzaakt weet ik niet en als zodanig kan ik ook niet zeggen of het alleen maar optreed als de ontvanger standby staat of juist aan staat. Misschien moet de ontvanger wel toevallig op een bepaald kanaal staan wil het optreden? Het viel mij op dat gisteren de tijd weer achterliep terwijl er wat kleine wijzigingen hebben plaatsgevonden in de kanalenlijst. Toeval? Geen idee.