Los bericht bekijken
  #1  
Oud 3 juni 2009, 20:15
Shockme's schermafbeelding
Shockme Shockme is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 juni 2009
Locatie: NV / Home
Ziggo Internet: Alles in één plus
Berichten: 2
Angry Onrechtmatige incasso's 2x klant..

Tot mijn verbazing kwam ik er enige tijd geleden achter dat er twee keer per maand geincasseerd werd op mijn rekening met verschillende klantnummers.

Na een telefoontje met de klantenservice kwam ik er achter dat ik op twee verschillende adressen een abonnement zou hebben lopen. Volstrekt onzinnig natuurlijk omdat ik maar op één adres woon.

De medewerker klantenservice gaf aan dat ik dan maar tijdig op had moeten zeggen op het andere adres, opzich leuk, maar ik heb daar helemaal nooit iets afgenomen en woon er niet eens! Of ik maar een klachtenbrief wilde schrijven..

Brief geschreven met netjes bijlages van de incasso's etc. maar uiteraard nooit een reactie, maar weer eens gebeld en nee hoor was geen klacht bekend natuurlijk.

Belachelijk natuurlijk, de klachtafhandeling is ronduit dramatisch te noemen. Hoe kan ik nu in vredesnaam mijn geld terug krijgen? Er is gewoon twee keer geincasseerd met twee klantnummers op twee adressen, terwijl ik maar op één adres woon en een abonnement heb afgesloten.