Los bericht bekijken
  #295  
Oud 3 juni 2009, 14:01
456's schermafbeelding
456 456 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: 's-Hertogenbosch
DTV: Cisco8455
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rdejong Bekijk bericht
11 Mei I-TV bestelt en 14 mei al binnen, aansluiten ging redelijk simpel en meteen mijn smartcard via internet geregistreerd.

Echter nog steeds geen afspeelknop, meerdere keren contact gehad met ziggo en zelfs een monteur langs geweest.

Blijkt dat me order blijft hangen op status 4 van 6 waardoor de boel nog niet geactiveerd is. Dit kan je blijkbaar herkenen aan het veld Serving Area (menu info) wat dan op None blijft staan.

Nu heeft ziggo al 2x handmatig mijn i-tv getracht te activeren, maar helaas tot op heden nog niet gelukt. Ze hebben het nu doorgestuurd naar 'de specialisten' en hoor met een week wat.

Moet zeggen dat ik elke keer vriendelijk werd geholpen door de helpdesk, maar je merkt wel dat het allemaal nog erg nieuw is voor de meeste daar.
Hoe herkenbaar!
Ik zit met zelfde euvel, dat ik al een week of vier op stap4 vd 6 stilsta; Sterker nog, van tijd tot tijd krijg ik zelfs de melding op nederland 2 en 3 (zeg maar het standaard pakket) dat mijn preview periode is verlopen.

Overigens heb ik sinds gisteren weer een extra periode preview gekregen van de helpdesk, zodat het te hopen is dat na die extra paar weken mijn abo's geactiveerd zijn.

EDIT:
Ok... nog geen minuut later na mijn euforische reactie, krijg ik spontaan (zonder te zappen) weer de melding proefperiode verlopen.
Ik weet echt niet meer wat ik moet doen om naast het standaard pakket nog andere digitale zenders te verkrijgen (ondanks dat deze zijn besteld).