Los bericht bekijken
  #25  
Oud 3 juni 2009, 09:03
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Sjoop1985 realiseert zich nog niet wat de kabelboer icm ci+ kan doen. Is het een conspiracy die Riparius bezig houdt? Nee hoor, hij is realistisch en er van overtuigd dat ci+ niet in het belang van de klant is, maar (uiteraard) meer in het belang van de kabelboer, zeker gezien het werk dat de kabelboer steekt in evt certificering.
Whatever you say man...

Jullie mogen geloven wat jullie willen, maar kom eens met bewijzen waaruit blijkt dat de doemscenario's die jullie geloven technisch mogelijk zijn. Je hebt mij nooit horen zeggen dat CI+ een zegen is, maar er is een verschil tussen gezond wantrouwen en totale paranoia.
De mensen die hier komen voor informatie horen niets anders dan speculering over bijna alles wat met CI+ te maken heeft (mogelijkheden, welke toestellen door Ziggo gecertificeerd worden, hoe lang invoering nog duurt, hoe lang de Alphacrypt nog gaat werken). Straks maken jullie mensen nog wijs dat je via CI+ een SOA op kunt lopen. De bedoeling is om hier informatie te geven, niet om de gemiddelde consument de stuipen op het lijf te jagen.

Laatst gewijzigd door Sjoop1985; 3 juni 2009 om 09:31