Los bericht bekijken
  #50  
Oud 2 juni 2009, 23:28
sjoske's schermafbeelding
sjoske sjoske is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 juni 2009
Locatie: Herten(Roermond)
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frikandel Bekijk bericht

Ook al werkte het de jaren daarvoor wel, toch is dit niet de schuld van Ziggo, men moet maar eens wat kritischer worden op de huisinstallatie.
Ik heb tijdens de proefperiode met dezelfde bekabeling enz. goed beeld gehad en daarom een duur abonnement genomen. Nu heb ik geen beeld meer op een aantal van de zenders waarvoor ik juist dat duurdere abo genomen heb. Als er bij meerdere mensen in dezelfde regio van de ene op de andere dag hetzelfde gebeurd met dezelfde zenders dan is er toch iets veranderd bij Ziggo.Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pardoes Bekijk bericht
Je kunt beter vragen wat niet, decoder opnieuw alle zenders laten zoeken,Samsung decoder gewisseld met de decoder van mijn schoonmoeder,kaart uitgeprobeert bij de buurvrouw,alle kabels vervangen,kabels rechtstreeks aangesloten ( zonder eventuele splitters en dit alles zonder resultaat.
Hier in Herten dus hetzelfde probleem. Heb eerder aangegeven dingen(andere decoder, rechtstreekse aansluiting, zenders opnieuw installeren enz. geprobeerd op beide aangesloten toestellen maar zonder resultaat.