Discussie: Vraag: ziggo alles in een
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 2 juni 2009, 22:45
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Dat is het nadeel van een forum, mensen die geen problemen hebben hoor je meestal niet. Maar ook ik ben gewoon zonder problemen overgestapt naar alles-in-1 destijds.

De enige tip die ik je kan geven, hou je juiste klantnummer bij de hand (zodat ze met je mee kunnen kijken wat je nu afneemt) en vermeld specifiek dat je telefonie ook al afneemt.

Als ze je namelijk aanmelden als nieuw alles-in-1 abbonee heb je kans dat er iets mis gaat, als het duidelijk is dat de losse pakketten omgezet moeten worden naar alles-in-1, is er niks aan de hand. En is dit al bij heel veel abonee's prima verlopen. En vergeet niet dat je recht hebt op een gratis (standaard SD) digitale ontvanger. (of koring op een HD/HDD ontvanger)

Wat de beste ontvangerkeus is?, daar kan ik geen antwoord op geven. Ieder heeft zijn eigen voorkeur. Je moet kijken wat je er allemaal mee wilt doen, en wilke ontvanger aan jou eisen het meest voldoet. Ga niet alleen af op info van internet, maar ga ook kijken (en proberen) in de winkel.
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE