Los bericht bekijken
  #397  
Oud 2 juni 2009, 22:18
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Als je al 26 weken geen telefoon hebt en hier wel voor betaald, dan zou ik mijn rechtsbijstandsverzekeraar maar eens inschakelen. een foutje moet kunnen, maar dit is wel erg aso. Mijn administratie thuis is ook niet altijd even netjes, maar als ik daardoor 26 weken ziggo niet betaal voor de diensten die ik afneem, nemen ze ook geen genoegen met dat antwoord, en sluiten ze je ook af (logisch) want ze mogen van je verwachten dat je betaalt voor een geleverde dienst vind ik.
Andersom is dit natuurlijk ook het geval, ze moeten leveren waar je voor betaalt en dat mag jij dan ook weer van ziggo verwachten.

Ik zou niet meer afwachten na 26 weken, als ze nu nog het probleem niet gevonden hebben en je nog steeds van het kastje naar de muur sturen, werken daar mensen die of geen kennis van zaken hebben, of niet betrokken zijn bij hun werk en het doorschuiven.
Het is natuurlijk schitterend dat er mensen van ziggo (zoals anoniem) zijn die hier helpen, die hebben ook al heel wat mensen geholpen hier op dit forum, maar het is toch eigenlijk belachelijk dat deze mensen er moeten zijn, ze zijn in mijn ogen gewoon puinruimers van ziggo. Alle lof voor deze mensen hoor, want ze doen goed werk, maar ik zou me schamen als ziggo zijnde, dat er medewekers zijn die de troep van mijn bedrijf via deze weg op moeten lossen. Maargoed..... dit is mijn visie.


Wat betreft dat je geen televisie meer had na het resetten van je modem is niet mogelijk, je digitale tv loopt namelijk niet via je modem.
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE