Los bericht bekijken
  #21  
Oud 2 juni 2009, 15:22
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Natuurlijk wordt dat zo geïmplementeerd dat de blokkade weer niet geldt als je tijdens het zappen toevallig in een reclameblok terecht komt, maar wel als je al een poos naar het betreffende programma hebt zitten kijken.

Je bent een beetje naïef. Neem nu maar van mij aan dat dergelijke kwalijke plannen bestaan. En natuurlijk wordt dat niet zo maar en masse ingevoerd omdat de weerstand van het publiek dan veel te groot zou zijn. Nee, dat zal heel geleidelijk en heel geniepig gaan.
Ben jij ook zo iemand die niet gelooft dat we ooit op de maan geland zijn? Noem me maar naief, maar jouw toon vind ik wel erg conspiracy-theorist achtig. Eerst zien, dan geloven.
Overigens zou ik het een stuk vriendelijker vinden als je zei "ik vind je naïef" in plaats van "je bent een beetje naïef", van zo'n aggressieve toon ben ik niet gediend. (een beetje forumgebruiker weet dat wat "direct" lijkt, op internet ronduit beledigend kan overkomen, als je een mening uit, presenteer die dan niet als feit)
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
En vergeet niet, dergelijke tactieken bestaan al lang. Denk alleen maar aan de prohibited user operations op DVD's. Als je een DVD in de winkel koopt, dan moet je verplicht eerst een hoop bagger uitzitten aan het begin met propaganda van de filmindustrie.
Mwoa, de kijkwijzer, de copyright melding en het filmpje tegen piraterij schaar ik niet onder "bagger met propaganda van de filmindustrie", trailers heb ik tot nu toe nog altijd kunnen doorzappen. Overigens moet je ook onthouden dat je zonder die filmindustrie helemaal geen films kon kijken
Voor een bioscoopbezoek betaal je ook, en daar kun je de reclame en de trailers vooraf ook niet doorspoelen.