Los bericht bekijken
  #447  
Oud 1 juni 2009, 19:41
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArnoudBM Bekijk bericht
Ah, dus dan moet je oppassen met bijvoorbeeld vanuit de UK geimporteerde televisies. Niet alleen letten op PAL, maar ook of er op het gebied van CI+ wel dezelfde software in zit als die door Ziggo is goedgekeurd.
Voor zover ik weet zijn de huidige Sony Bravia TV's die in de UK worden verkocht identiek met de overeenkomstige Nederlandse modellen, afgezien van de netstekker.

Anoniem heeft op dit forum echter aangegeven dat de software in de (Sony) toestellen die momenteel door Ziggo met het oog op CI+ worden getest niet dezelfde is als de software in de toestellen die momenteel in de handel zijn.

Dit alles roept meer vragen op dan het antwoorden verschaft. Het zou dus zo maar kunnen dat je straks eerst je gloednieuwe CI+ TV moet gaan updaten met door Ziggo goedgekeurde firmware, die misschien wel bugs bevat of beperkingen oplegt aan de functionaliteit van je nieuwe toestel waar je helemaal niet op zat te wachten.

Citaat:
Ben ik wel heel benieuwd hoe die apparaten dan op die (inmiddels te late, want juni) lijst van Ziggo staan, want een merk en type is dan niet meer genoeg.
Inderdaad, het wordt er allemaal niet duidelijker op.