Los bericht bekijken
  #10  
Oud 1 juni 2009, 19:09
grizzler's schermafbeelding
grizzler grizzler is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Locatie: Den Haag / Casema (Orange)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee EVM3200
Berichten: 229
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Butch Bekijk bericht
Ondanks dat de klantenservice mij garandeerde dat er geen poorten worden afgeschermt concludeer ik tot nu toe dat doorsturen van emails via poort 25 naar een andere dan Ziggo mailserver niet werkt. En dat Ziggo dus wel een poort 'afschermt'. Het heeft dus ook geen zin zoals de klantenservice mij aanraadde om contact op te nemen met die andere provider (dit is waarschijnlijk het standaard 'afschuif' antwoord van Ziggo.
Nee, ik denk niet dat het zin heeft daar contact mee op te nemen. Of het zou moeten zijn om te vragen of hun smtp-server ook verbindingen accepteert op een alternatieve poort.

Citaat:
Overigens werd er door grizzler een opmerking gemaakt over 'absurde' limieten van Ziggo. De enige limiet die ik tot nu toe ergens ben tegengekomen is een limiet op de Newsgroepen (10GB/mnd). Wat staat me hier nog meer te wachten?
Hier doelde ik op iets dat mij persoonlijk treft maar waar niet iedereen last van hoeft te hebben: het maximum aantal ontvangers per e-mailbericht. Dat is namelijk 50. En ik voer een aantal mail- en distributielijsten met meer dan 50 abonnees...

Citaat:
Jammer dat de klantenservice daar niet duidelijk over is en je probeert af te schepen naar de 'andere' provider en het allemaal tijd kost om het uit te zoeken.
Over de <alert=understatement>niet altijd even deskundige antwoorden van de klantenservice</alert> kan je op het forum het nodige lezen, als je wat oudere berichten doorworstelt. Het is een bekend probleem, helaas.