Los bericht bekijken
  #8  
Oud 1 juni 2009, 18:35
Butch's schermafbeelding
Butch Butch is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2009
Locatie: Leiderdorp Casema
Ziggo Internet: Z1
Berichten: 6
Standaard

Allen,
Bedankt voor de reacties.
Bij mij werkt het verzenden van een hotmail bericht ook. Gmail verzenden werkte niet. Welke poort bij hotmail gebruikt wordt weet ik niet (wordt niet aangegeven bij de accountsettings).
Ondanks dat de klantenservice mij garandeerde dat er geen poorten worden afgeschermt concludeer ik tot nu toe dat doorsturen van emails via poort 25 naar een andere dan Ziggo mailserver niet werkt. En dat Ziggo dus wel een poort 'afschermt'. Het heeft dus ook geen zin zoals de klantenservice mij aanraadde om contact op te nemen met die andere provider (dit is waarschijnlijk het standaard 'afschuif' antwoord van Ziggo.
Al met al geen goed begin met Ziggo.
Nu ga ik maar eens uitzoeken hoe ik eventueel poorten kan veranderen (ik weet hoe het in de mailclient moet maar moet nog uitzoeken hoe ik dit bij de provider kan regelen).
Overigens werd er door grizzler een opmerking gemaakt over 'absurde' limieten van Ziggo. De enige limiet die ik tot nu toe ergens ben tegengekomen is een limiet op de Newsgroepen (10GB/mnd). Wat staat me hier nog meer te wachten?
Butch