Discussie: Vraag: Betrouwbaarheid
Los bericht bekijken
  #39  
Oud 31 mei 2009, 12:53
vettekees's schermafbeelding
vettekees vettekees is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 maart 2009
Locatie: Deventer @home
Berichten: 79
Standaard

Misschien kunnen anderen met de 5050 even iets testen voor mij. Zouden jullie even willen kijken hoe snel hij reageert als de 5050 al een paar uur aan staat. Onthoudt die snelheid dan even, en zet vervolgens de 5050 even helemaal uit met de afstandsbediening en daarna gelijk weer aan. En kijk dan nog eens naar de snelheid als je op "media" drukt en door je opgenomen programma's scrolt. Klik ook even op 'menu' en scrol daar ook even doorheen. En als laatste, zap even langs de kanalen en kijk even of hij sneller zapt. Ook de programmagids zou dan sneller moeten werken als je er doorheen scrolt. Daar zou je dan het verschil ook eventueel kunnen zien.

Het beste zie je het nog als je even op ''Media' klikt. Met fan 'uit' moet hij dan veel sneller openen dan met fan 'aan'. Dan moet je gewoon een paar keer klikken om de optie 'media' te openen en weer te sluiten. Als hij opnieuw opgestart is, moet deze funcie dan sneller werken, dan wanneer hij al een paar uur aan staat.. Althans dat is bij mij dan het geval.

Als je hem opnieuw opstart {aan en uit zet} blijft de fan zeker het eerste uur even uit staan, zodat je het verschil kan zien met fan aan en fan uit.

Probeer er wel even een beetje kritisch naar te kijken of je een snelheidsverschil waarneemt en of je meer haperingen ziet en het minder vloeiend werkt allemaal.

Alvast bedankt voor de moeite.

Laatst gewijzigd door vettekees; 31 mei 2009 om 13:06