Los bericht bekijken
  #41  
Oud 31 mei 2009, 10:49
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Ik heb het idee dat de opmerking van anoniem mbt de pvc/ci combinatie wat verkeerd wordt uitgelegd cq gedeeltelijk wordt gelezen.
Daarom heb ik ze maar eens allemaal bij elkaar gezet in de hoop dat dat wat verduidelijking geeft.
Als je dan gaat quoten is het wel zo netjes om ook mijn eerste opmerking er even bij te halen:

Citaat:
Het maakt voor de klanten natuurlijk niet uit of het nu gaat om de geldigheid van de subscription of de keys. Als de geldigheid van de keys de beperkende factor zijn dan zet je die toch op een week? Zoals ik al aangaf blijven bij satelliet ontvangst de keys/subscription een maand geldig waardoor dit soort problemen niet bestaan en klanten ruim de tijd hebben om opnames gemaakt met een PVR met CI slot en een enkele CAM/smartcard achteraf te decrypten. Gebruiksvriendelijkheid noemen we dat.
Tot deze opmerking mijnerzijds gaat de hele discussie over de geldigheid van subscription en keys. Ik geef dan denk ik expliciet aan dat bij satelliet ontvangst de subscriptions en keys niet zo beperkt zijn met het genoemde bijkomstig voordeel voor DVB-S PVR met CI gebruikers. Zoals gebruikelijk in discussies met Anoniem gebruikt Anoniem dit om de discussie onmiddelijk in een andere richting te sturen waarbij de focus opeens komt te liggen op DVB-C PVR met CI gebruik zodat Ziggo niets verweten zou mogen worden. En dat terwijl Ziggo de partij is die de te korte geldigheid van de subscriptions en de keys bepaald waarvan de klanten last ondervinden met het gedoe met die E-19 meldingen en daarover ging de discussie van dit topic toch?