Los bericht bekijken
  #7  
Oud 31 mei 2009, 10:31
Eduard08's schermafbeelding
Eduard08 Eduard08 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2008
Locatie: Oosterkwartier
Ziggo Internet: Alles-in-1 min 1
DTV: Humax 5000HD/Samsung DCB H380R
Berichten: 3.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SvenEnSabrina Bekijk bericht
Hallo,

Dit moest ik toch even posten al heb ik het heel lang uitgesteld...

Sinds ruim 1 jaar (16 mei 08) ervaar ik problemen met blokkerig beeld / storing in geluid op digitale TV. Dit met diverse ontvangers, bekabeling, etc... Ook haal ik maar tussen de 8 en 16mb/s ipv 20mb/s, de upload is wel altijd netjes in orde... En de telefoonlijn is soms bezet terwijl ik niet aan het bellen ben / pakketjes vallen weg.

Maar goed, na zo'n 30-tal keren gebeld te hebben met de helpdesk (soms een enorme elende soms super geholpen) en zo'n 10 monteurs verder (die allemaal aangaven dat ik een super binnenhuisbekabeling heb en dat zeker niet de oorzaak kon zijn maar blijkbaar toch niet tot in de wijkkast kwamen?!) is dan nu eindelijk de oorzaak bekend, althans hoop ik dan!

De monteur die gisteren hier was (eerste paar van @home daarna ziggo) kwam eindelijk achter de oorzaak. In de wijkkast (diversen mensen in de straat hebben problemen bleek sinds vorige maand) is de omvormer van glasvezel naar coax defect! Sterker nog de monteur gaf aan dat er een sticker op plakte met daarop de tekst: Uit vaals, defect geeft strepen en blokkerig beeld.

Deze week zal het onderdeel (eindelijk) vervangen worden, nu hopen dat dit ook echt de oorzaak is!

Nog even afwachten
Goed, de schuldbekentenis is er. Eindelijk.

Maar nu: de consequenties.

Het lijkt me toch niet dat jij straks slechts blij mag zijn dat het eindelijk goed is.

Wat wordt jou nu aangeboden als schadevergoeding en compensatie?
In ieder geval heb jij lange tijd trouw betaald voor een ondeugdelijk product (de zg. "tegenprestatie).
Dus:geld terug van de maanden die jij wel betaalde maar de leverancier niet "presteerde/leverde". Niet goed, geld terug.

Daarnaast zou hier ook een royaal gebaar, naast de ruiterlijke erkenning dat zij verwijtbaar in gebreke zijn gebleven, op zijn plaats zijn. Toch?
De kwestie heeft je ook geld, tijd en ergernis gekost. Dus lijkt me dat daar ook wat voor tegenover moet staan. Kortom: echte klantenservice.

Is je wel iets in die richting aangeboden?