Los bericht bekijken
  #416  
Oud 30 mei 2009, 22:33
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eduard08 Bekijk bericht
Ik weet niet waar je dit op baseert, maar ook Kabel Deutschland is bezig CI+ in te voeren.
Dat Kabel Deutschland ook bezig is met CI+ weet ik, maar dat zegt mij niets. Waar ik mij op baseer is het huidige lijstje met door Ziggo gecertificeerde ontvangers en dan met name het feit dat gecertificeerde ontvangers geruisloos kunnen worden afgevoerd van de lijst. Dat betekent namelijk dat dat - in de toekomst - net zo goed kan gebeuren met oplossingen die nu worden voorgesteld of gecertificeerd. Misschien wordt CI+ wel binnen no time gekraakt, en dan zul je zien dat providers weer iets anders willen, CI++ of zo.

Citaat:
Alphacrypt wordt niet ondersteund, en als iemand dus een apparaat (TV) met ingebouwde C-tuner wil, moet die tuner wel kunnen communiceren met de CAM. En CI+ is volop in ontwikkeling en wordt door grote providers omarmd. Alphacrypt geeft nu al problemen bij bepaalde merken.
Die zogenaamde ondersteuning is dus niets waard, omdat zoals bekend ook door Ziggo gecertificeerde ontvangers problemen vertonen die niet worden opgelost. Als een AlphaCrypt in bepaalde toestellen (welke eigenlijk, geef eens concrete feiten?) niet correct werkt dan ligt dat aan die toestellen, niet aan de AlphaCrypt module, aangezien die in veel DVB-C ontvangers met CI slot uitstekend werkt.