Los bericht bekijken
  #3  
Oud 30 mei 2009, 17:15
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

de variant kapotte onderdelen vergeten kende ik ook nog niet. Probemen in een wijkkast komen wel vaker voor. Het nadeel is alleen als iedereen hier afzonderlijk melding van maakt, gaat er bij ziggo helaas geen belletje rinkelen (maar dit was bij @home ook al zo)

Als je slecht DTV signaal hebt, en je weet zeker dat het niet aan de bekabeling ligt, ga dan eens bij de buren proberen vergelijken, als die het zelfde slecht signaal (op meerdere adressen) hebben, moet je gezamelijk een klacht indienen bij ziggo. dan gaat er pas een belletje rinkelen vaak.

Ik ken iemand die tig keer contact heeft gehad over blokkerig beeld etc, steeds was 't verhaal, dat het aan de aansluitingen binnenshuis was. Uiteindelijk gaan informeren in de buurt en bleken meer mensen met zelfde klachten, en zelfde antwoorden te zijn, toen met z'n allen contact gezocht, waarna de wijkkast is bekeken. Bleek ook iets niet goed in te zijn, daarna prima beeld!!

Overigens gebeurt dit natuurlijk niet heel erg vaak, meestal ligt het euvel van een slecht beeld/signaal echt bij de mensen thuis, maar het hoeft dus niet altijd. Informeer dus altijd even in de straat, of er meer mensen zijn die er last van hebben, zo weet je direct of het aan je eigen aansluiting ligt, of dat het signaal vanuit ziggo niet goed is (door bijv, defect in wijkkast)
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE

Laatst gewijzigd door vinnie-terranova; 30 mei 2009 om 17:53