Los bericht bekijken
  #8  
Oud 30 mei 2009, 12:48
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Dat er bugs en problemen in ontvangers zitten kan gebeuren, maar waar ik mij het meeste aan stoor is de manier waarop Ziggo daar mee omgaat. Wij melden hier de bugs en problemen met de verwachting dat Ziggo daarop actie gaat ondernemen gezien de "garantie" die zij geven in hun reclame uitingen met die "Ziggo gecertificeerd" flauwekul.

In de praktijk blijkt dat die Ziggo medewerkers daar dus helemaal niets mee doen en ook rustig durven te beweren dat er helemaal geen bugs meer bekend zijn na de laatste firmware update terwijl ze toch dagelijks op de diverse forums rondhangen. Als ik dan maar weer eens een volledig overzicht produceer van alle mij bekende bugs dan komt er een reactie dat er serieus naar gekeken zal worden en vervolgens hoor je weer niets. Klanten aan het lijntje houden noem ik dat. Net doen alsof je iets serieus neemt in de hoop dat het geklaag verstomd en als ze de boel maar lang genoeg hebben uitgesteld komen ze uiteindelijk met de mededeling dat de ontvanger te oud is geworden voor support en firmware updates. Voorbeelden genoeg van dat soort door Ziggo "gecertificeerde" ontvangers hier op het forum.

En nu gaat Ziggo zich dus ook bemoeien met de firmware op DVB-C apparatuur met CI+ slot zoals TV's met hun "Ziggo gecertificeerd" onzin. Ongetwijfeld mogen fabrikanten straks van Ziggo niet zonder instemming van en "keuring" door Ziggo firmware updates voor hun apparatuur omdat ze anders het "Ziggo gecertificeerd" logootje niet meer mogen voeren voor dat apparaat. Hebben we daar ook weer die verdere ontwikkeling en verbetering afremmende bemoeienis van Ziggo.