Los bericht bekijken
  #9  
Oud 29 mei 2009, 16:45
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joske Bekijk bericht
Heer? Nee dus.

Okee sorry, maar ik kreeg maar geen reactie terwijl de andere nieuwe topics wel volliepen. Ik dacht dat ik het in het verkeerde topic had gepost. Immers, dit forum heeft tv/telefonie/internet opgesplitst, en hier ging het over alledrie.

Ik zet hem wel terug als het nog kan.
Forumdeel Algemeen was juist een uitstekende keuze omdat het toch meer demonstreert hoeveel afstand er bestaat tussen Ziggo en haar klanten als er iets mis gaat.

Het wil maar niet doordringen tot Ziggo dat er achter technische problemen niet alleen klanten maar ook mensen zitten. Mensen net zoals bij Ziggo werken. Alleen verworden zij daar op een of andere wijze tot "onderdelen van processen".

Als de methodiek het niet toelaat dan moeten de klanten maar wachten tot het "systeem Ziggo" zo ver is om zaken op te pakken.

Dus niet bepaald een "help systeem" waarin de klant centraal staat. Tussen zeggen van wel en ook doen gaapt bij tijd en wijlen een inmense kloof. Ziggo helpt klanten die buiten de orde van het systeem vallen op het moment dat het Ziggo schikt en vraagt zich niet af hoeveel hinder en sores dit bij de klant veroorzaakt! Als je het klaarspeelt om veel lawaai te maken dan lukt het vaak wel om sneller te worden geholpen.

Als wij als MGV/ZGV daar telkenmale Ziggo op aanspreken dan reageert men steevast verbaasd en mogen we weer met voorbeelden komen dat het echt soms niet klopt en blijken het volgens Ziggo, afgezet tegen het enorme aantal klanten, slechts om incidenten te gaan.

Dat mag dan best statistisch zo wezen, maar een klant met onoverbrugbare problemen maalt niet om statistieken, tenslotte gaat Ziggo met iedere klant individueel een overeenkomst aan en kan zich vervolgens niet verschuilen achter statistieken. Want volgens diezelfde statistieken vindt Ziggo dat ze het best wel goed doen. Natuurlijk ook in tevredenheidspolls vallen de mensen met "extreme klachten" in het niet bij al die klanten zonder noemenswaardige klachten.

Kortom, we blijven doorzaniken, net zolang tot er voor de z.g. incidenten ook structureel een inpassing wordt gerealiseerd.

Webcare zou daar onderdeel van gaan vormen. Deze hadden we, maar dank zij TROS Radar en Consumentenbond werden ze daarvoor ingezet en mochten wij het hier zonder stellen. Wanneer ze terugkeren?

Jawel, pas na de zomer. Dus weer, pas als het Ziggo uitkomt. Tot zolang zijn we aangewezen op wat Ziggo medewerkers nog kunnen klaarspelen op persoonlijke titel en in hun vrije tijd.
__________________
BenJ