Discussie: Enorme klacht
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 29 mei 2009, 15:33
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard Enorme klacht

Ik heb een pakket opgestuurd gekregen met alleen de Cisco STB voor interactieve TV erin (die op zich helemaal goed werkt).
Alleen uitzending gemist, interactieve TV e.d. wil natuurlijk niet lukken omdat de helft er niet bij zit. Dus dan maar de vraag of ze de losse onderdelen na willen sturen. Dat doen ze dus niet en ik heb alle afdelingen al twee keer gehad, ik heb geen andere mogelijkheid. Ik ga uiteraard alle kosten declareren, dus verzendkosten, twee weken geen HDTV en extra uitbreidingen op het gebied van Digitale TV. Eigenlijk ben ik er helemaal klaar mee, maar wat moet ik dan?

Het antwoord was "u heeft altijd nog het analoge signaal". Heb je dat wel eens bekeken op een Plasma scherm van 107 cm?...dat bedoel ik!!

Ik zei ook dat ik voor het eerst sinds 1995 ontevreden ben en heb dat redelijk ge-uit ook.

Service zou zijn wanneer Ziggo een nieuw compleet pakket stuurt en mij het andere pas laat retourneren als het nieuwe binnen is. Maar daar wil men kennelijk niks van weten.

Let wel: Ik heb al ruim 5 weken moeten wachten voordat de ontvanger binnen was, heb m'n Samsung HD-ontvanger verkocht (omdat ik er aan één genoeg heb) en zou nu weer 2 weken moeten wachten op een ander apparaat wat hopelijk net zo goed werkt als deze, want daar schijnt ook nogal eens verschil in te zitten.

Laatst gewijzigd door ronvm; 3 juni 2009 om 14:45 Reden: Opgelost