Los bericht bekijken
  #73  
Oud 29 mei 2009, 08:47
Joop Heerink's schermafbeelding
Joop Heerink Joop Heerink is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 april 2009
Locatie: Losser
Ziggo Internet: Basis Digitaal
DTV: Humax HDR 5050 C
Berichten: 5
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Petie81 Bekijk bericht
Ik heb wel duidelijk gevonden dat van de PC naar de Humax echt (nog) niet gaat. Ik begrijp dat er een tool voor ontwikkeld wordt o.id.

Van de Humax naar de PC naar DVD staat ook veel over geschreven, maar mij is het ook nog niet gelukt. Ik heb al heel veel tools geprobeerd om TS files te converteren en ze beginnen allemaal hoopgevend aan de klus, maar na een lange conversie is het resultaat een onleesbaar bestand, een bestand met veel te lage resolutie of een bestand in de verkeerde beeld verhouding. Het TS bestand kan ik probleemloos op m'n iMac afspelen en dat ziet er prachtig uit, maar naar DVD lukt van geen kanten.
Hallo,

Ik lees zojuist je berichtje. Mijn ervaringen zijn precies eender. Ik had een hele vracht Humax files naar mijn PC gekopieerd met een 4 GB memorystick, incl de 2 index-bestanden. Toen ik later een grotere harde schijf in mijn Humax ingebouwd had en deze bestanden kopieerde, waren ze of niet te lezen, of ze werden voortijdig afgebroken. Mijn advies: zet of laat een 1 TB grote HD in je Humax zetten, dan hoef je nooit meer te kopieren. Denk wel, zorg dat je een Sata schijf koopt, je bent wel gelijk je garantie kwijt. Wat wel gaat, is, de Humax bestanden eerst naar een HD-DVD Recorder kopieren, evt. reclames er uit halen en dan naar DVD kopieren. Zelf heb ik een Samsung DVD-HR777, een moeilijke machine, echter hij kan wel HD redelijk weergeven. Succes. Joop Heerink.

Laatst gewijzigd door Joop Heerink; 31 mei 2009 om 04:45