Los bericht bekijken
  #15  
Oud 29 mei 2009, 00:03
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Waar ik nog niet helemaal uitkom, is waar dit pakket nu eigenlijk uit bestaat en of ik mijn oude televisie Z1 en internet Z2 op moet zeggen, of dat Ziggo dit voor mij wijzigt.
In een normale situatie, waarin je al je abonnementen die je bij Ziggo had (dus RTV en Internet Z2) onder het zelfde klantnummer had staan, regelt Ziggo het gewoon. Je betaalt dan de dagen tót het pakket actief is voor je losse abonnementen, daarna voor het pakket.

De eerste factuur krijg je over de eerste volledige maand + het gedeelte van de voorgaande maand waarin het pakket actief was. Eventueel vantevoren betaald geld voor de losse abonnementen over de periode waarin je ondertussen Alles in 1 had wordt verrekend met de volgende factuur.
Dit lijkt omslachtig, maar deze werkwijze wordt bij honderden klanten per dag toegepast en gaat in de praktijk weinig fout.

Als je de abonnementen op TWEE klantnummers had (dus RTV en Internet Z2 elk op een ander) dan moet dat geen probleem zijn, maar slordige medewerkers willen daar nog wel eens overheen kijken, en dan is het de moeite waard even te checken bij de klantenservice of het allemaal goed is ingevoerd.

Als je een helemaal nieuw klantnummer hebt gekregen zou ik zo spoedig mogelijk contact opnemen met de klantenservice, dan kan het zijn dat je oude abonnementen nog ongewijzigd doorlopen.

Mijn Producten wordt vaak pas bijgewerkt bij de volgende facturatieronde, en is daarom niet altijd up-to-date.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties