Los bericht bekijken
  #14  
Oud 28 mei 2009, 21:17
Theunissen's schermafbeelding
Theunissen Theunissen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Nieuwstadt / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Samsung UE40B6000 met CI+, Philips 26PFL5604H met CI+, Humax ihdr-5400c en Humax HD5000
Berichten: 388
Standaard

Afgelopen dinsdag constateerde ik dat de telefonie bij mij niet werkte (ik heb sinds vorige week woensdag het Ziggo totaal pakket), het ledje van telefonie knippert continue op het modem en ik krijg geen kiestoon te horen via de telefoon welke ik heb aangesloten op het modem (heb ook al eens een andere telefoon aangesloten maar zonder resultaat).

Afgelopen dinsdag heb ik contact met Ziggo opgenomen en nadat ze (zeer vriendelijke Ziggo medewerkster) alles geprobeerd hadden kwam ze tot de conclusie dat er iets mis was met het modem (althans tijdens het uitlezen van het modem kreeg de medewerkster van Ziggo een foutmelding te zien) en dat ze het door zou geven aan de technische dienst omdat ze het verder niet kon oplossen. Volgens de medewerkster zou het probleem binnen 7 dagen opgelost moeten zijn maar tot nu toe is het nog niet opgelost. Het lullige is nu dat sinds afgelopen woensdag (gisteren) de analoge lijn (Tele2) is afgelosten. Ik kan op dit moment dus niet meer met een vaste telefoon bellen. Ondanks dat ik het probleem al telefonische heb doorgegeven (afgelopen dinsdag) is het dan toch raadzaam om onderstaand formulier in te vullen ?

Want als ik weer met Ziggo moet bellen zou ik dat moeten doen met de mobiele telefoon van de zaak en dat doe ik liever niet.