Los bericht bekijken
  #62  
Oud 27 mei 2009, 22:40
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Nogmaals de vraag: wat kan ik nog anders doen dan mij te laten afschepen door de Ziggo helpdesk dat ik mijn huisinstallatie maar moet controleren
Gezien het feit dat interferentie met Digitennesignaal op de aansluitingen in huis de grootste storingsbron is, is dat niet vreemd, en dat zullen zij (en iedereen die wil vaststellen waar het probleem ligt), je dus altijd als eerste vragen. Je hebt nog niet gezegd of je dit al hebt gedaan, ik hoop van wel. Als je 100% zeker weet dat álles in orde is en je zeer degelijke kabels gebruikt, is het verstandig dit gelijk te melden, dan hoeft niemand het je nog te vragen.

Ik neem aan dat je ook al de decoder en TV zo dicht mogelijk bij en rechtstreeks op het AOP hebt aangesloten? Als je dan het probleem nog hebt, is het inderdaad waarschijnlijk bij Ziggo te zoeken, en kunnen we vanaf hier waarschijnlijk niet heel veel voor je betekenen (Ziggo-medewerker-vrijwilligers uitgezonderd).

Weet je misschien of anderen in de buurt hier last van hebben, ook na uitgesloten te hebben dat het probleem bij hun ligt?
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties