Los bericht bekijken
  #61  
Oud 27 mei 2009, 22:27
yncnet's schermafbeelding
yncnet yncnet is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 mei 2009
Locatie: Linne / @Home
DTV: Digi1 STB-85
Berichten: 4
Angry Regio 6067 (Linne, LB) ???

Hoe zit het met regio 6067 (HC)?

Ik zit nog steeds met probleem Ned.1,2,3 en RTL4. Heb vandaag de decoder Digi1 rechtstreeks op de hoofdaansluiting aangesloten middels de bijgeleverde kabel. Hetzelfde resultaat: fragmenten geluid en geen beeld.

Zijn er bij Ziggo (TVDigitaal?) ook problemen bekend binnen deze regio?

Verder valt mij al enkele maanden op dat op analoge TV Ned.1, 2 en 3 (de lage frequenties <= 200 MHz) ook last hebben van iets meer ruis dan de hogere frequenties sinds er werkzaamheden door Ziggo geweest zijn paar maanden geleden.

Ook rechtstreeks op de hoofdaansluiting is analoog signaal op Ned.1,2 en 3 dus niet geweldig. Dus het lijkt erop dat het circuit van Ziggo niet goed gesloten is en dus mogelijkerwijs ook erg gevoelig is voor instraling door Digitenne, etc.

Nogmaals de vraag: wat kan ik nog anders doen dan mij te laten afschepen door de Ziggo helpdesk dat ik mijn huisinstallatie maar moet controleren en de decoder voor de 100e keer resetten???

SVP spoedig reactie want zit al een aantal dagen met het probleem en begin er de buik vol van te krijgen. Blijkbaar meent men bij Ziggo dat men zomaar risicovolle wijzigen aan een systeem kan doorvoeren zonder dit goed te testen....