Los bericht bekijken
  #397  
Oud 27 mei 2009, 12:33
brock064's schermafbeelding
brock064 brock064 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 mei 2009
Locatie: Zeist Casema
Ziggo Internet: Basis / Alcatel Speedtouch
DTV: Samsung
Berichten: 3
Standaard Wachten op certificering?

Als kersverse eigenaar van een Panasonic P42G10 met DVB-C val ik echt met mijn neus in de boter. Geloof dat ik er ongewild een hobby bij heb!
Na een avondje googelen ben ik er wel achter dat veel nog onduidelijk is. Maar op grond van wat ik hier en elders over de CI+/Ziggo story lees, en op grond van wat inside informatie (altijd handig om een medewerker van Ziggo te kennen) krijg ik toch het beeld dat Ziggo vooral geen verwachtingen wil wekken en op een nette manier in de toekomst van de AlphaCrypt gebruikers af wil. Maar dat feitelijk vrijwel alle recente modellen tv's met tuners worden goedgekeurd. Misschien naief, maar ik kan me nauwelijks voorstellen dat een grote speler als Panasonic met zijn 2009 modellen buiten de standaard wordt gehouden. Naief?

Mogelijk wordt mijn tv pas in 2010 getest, maar daar gaat deze ongeduldige plasmakijker niet op wachten. Er worden officieus al 2 types CAM genoemd die Ziggo zou hebben goedgekeurd. Het zou me niets verbazen als ik gewoon zo'n CAMmetje bestel en ga merken dat alles werkt. En zo niet, dan is er wel iemand met pakweg een JVC die hem van me overneemt. Wordt dus vervolgd.

Zijn er al mensen met Panasonic / Ziggo ervaringen?