Los bericht bekijken
  #1  
Oud 26 mei 2009, 15:24
Righard's schermafbeelding
Righard Righard is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 januari 2009
Locatie: Den Haag/Casema
DTV: Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD). Sony KDL52-Z4500, Sony STR-DA5400ES, Sony BDP-350, Sony RDR-HX980, ...
Berichten: 56
Standaard Opname gestopt maar Cisco box denkt dat deze nog gaande is...

Gisteren zat ik CSI op RTL4 te kijken en ook op te nemen (omdat mijn vrouw weg was). Tot 2x toe kreeg ik ineens weer zo'n scherm dat 'het signaal' weg is... Alle kanelen beeld, behalve RTL4. Na op Ned1 geweest te zijn weer beeld op RTL4. Zucht. De bekende bug. Had er nu 2 weken geen last van gehad, dus het zat erin dat her weer een keer kwam.

Maar: ik merkte ook dat de opname die bezig was, direkt gestopt was. Opname lampje in het venster is uit. Gelukkig was ik erbij, was het net reclame en kon ik de opname direkt weer opnieuw in programeren via het EPG. Tenminste, dat dacht ik. Dat lukte dus niet. In de lijst van opgenomen programma's stond de gedeeltelijke opname van CSI met een knipperende rode 'R' als zijnde dat de opname nog steeds bezig was, maar dat was niet zo. De enige manier om verder te kunnen was de Cisco vertellen de opname (die niet meer bezig was) te stoppen. Toen kon ik deze opnieuw inprogrameren.

Waarom stopt de opname als het signaal "wegvalt"? Kan er niet gewoon doorgegaan worden (eventueel opname melding of gewoon zwart beeld)?