Los bericht bekijken
  #4  
Oud 26 mei 2009, 13:09
Mike3551's schermafbeelding
Mike3551 Mike3551 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 mei 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 3
Standaard

Ik hoop dat ze überhaupt nog iets voor me doen, gezien ze een fijn excuus hebben gevonden om me nergens meer mee te hoeven helpen.

Ik heb al 4 jaar kabelinternet op dit adres, nooit met problemen. Tot de overname.

Na de overname van Casema kreeg ik continue problemen dat mijn Send lampje bleef knipperen, en zelfs bij verbinding kreeg ik geen adres toegewezen. Bleek dat mijn signaal erg zwak was, dus een monteur langsgeweest.
Die constateerde dat het kwam omdat mijn woning geen eigen hoofdaansluiting had, en ik dus van het pand ernaast 'meelifte'. Dit omdat het een appartementencomplex is, en mijn studiootje bij hetzelfde pand hoort alleen een andere extensie heeft in het huisnummer. Heb wel een eigen kabelaansluiting in mijn woning, maar die wordt afgeleid van de hoofdaansluiting.
Oplossing: 300 euro investeren voor een eigen aansluiting.

Ik heb echter al maanden geen problemen meer. Het enige wat ik merk is als de modem even van de stroom is geweest, dat het wat langer duurt voordat hij helemaal is gestart (Send blijft 5 minuten knipperen). Hier kan ik wel mee leven.

Ik weet echter zeker dat dit probleem hier nada mee te maken heeft, al ben ik dus wel bang dat ze het er maar weer op gaan gooien...

Bedankt in elk geval, mannen. Ik zal ze toch nog eens bellen.

Als het iemand anders echter bekend voorkomt, schroom niet om even een antwoordje te plaatsen, het wordt gewaardeerd!

Editje:
Er zit inderdaad geen router tussen. De modem zit direct via coax aangesloten op mijn PC.