Los bericht bekijken
  #2  
Oud 26 mei 2009, 09:50
veerlj's schermafbeelding
veerlj veerlj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Z1 ,Hd tv ,totaal pakket
DTV: Samsung HD ontvanger ,cisco nr 3 , humax 5050
Berichten: 108
Standaard 1 week zeg je ,voor het rma

Bij mij duurde het bij de omruilactie al 3 weken voordat ik de retour sticker in huis had . Gelukkig kon infje mij het retour adres en rma nummer geven . Dus aan deze jongens ligt het niet ,dus aan kitaro en infje etc.
Ik heb al voorgesteld bij de verschillende afdelingen van ziggo een paar honderd cisco's neer te zetten .Dan zijn veel mensen wel bereid ze zelf om te gaan omruilen ,dan heb je direct een nieuwe .Of misschien als de storings monteur zijn busje vol heeft met cisco's ?!?.
Er is volgens mij geen discussie mogelijk dat die cisco's en het interactieve systeem aan veel kinder ziektes lijden . Of het is misschien wel een blijvend probleem met die cisco's .
Dus aan het aantal problemen te zien op het forum ,zou het netjes zijn pas abbo geld te gaan heffen als het product uit ontwikkeld is .
En dat is te zien aan het forum nog niet het geval . En aan de klantenservice : " het ligt niet altijd alleen aan de klant " , die volgens ziggo altijd een warboel van zijn aansluitkabels heeft gemaakt " .