Los bericht bekijken
  #29  
Oud 25 mei 2009, 23:32
Pokkejong's schermafbeelding
Pokkejong Pokkejong is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Roosendaal / @Home
Ziggo Internet: Alles-in1 Plus, Cisco EPC3925
DTV: Humax IRHD-5000C/NL (3x)
Berichten: 16
Standaard Geen ontvangst.

Heren (en dames?),
Ik heb 3x een Humax IRHD-5000C die vanacht allemaal uitstonden en vanmorgen ontvingen om 8.00 u geen van allen Ned 1-3 en RTL4.
Daarna allemaal op de energie zuinige stand-by gezet, vanavond om 8.00 u waren 2 STB'en in orde maar op 1 moest ik de zenders opnieuw laten zoeken en ja; moest ik alle favorieten weer opnieuw instellen, maar alles werkt nu.

Beste TV Digitaal,
Ik snap dat om technische redenen dit soort wijzigingen plaats moeten vinden maar een paar weken geleden gebeurde dit ook al bij RTL5, SBS6 enz. en bij de introductie van 13th street en SciFi channel moesten ook de zenders en favorieten opnieuw ingesteld worden.
Dus in mijn geval minsten 10 sets in de laatste 2 maanden.

Voor mij persoonlijk is dat niet zo'n ramp omdat ik lijsten heb gemaakt waardoor het snel gaat, echter Ziggo wilt steeds meer mensen aan de Digitale TV hebben maar veel mensen hebben geen Internet en dus geen toegang tot Ziggo's site of dit Forum.
Bijvoorbeeld mijn moeder van 76 hangt dus om de 2 weken aan de telefoon omdat er iets het weer niet doet.
Het resultaat is dat de STB dus gewoon uitstaat en niet gebruikt wordt.

Nu begrijp ik dat vanwege de verwarring de STB mailbox niet gebruikt wordt maar naar mijn mening zou het van klantvriendelijkheid getuigen naar de niet internetters om 1 goede gedrukte folder rond te sturen met de uitleg hoe de STB mailbox werkt en dan 1 week later een testbericht uit te sturen zodat iedereen kan zien hoe het werkt voor het geval het echt nodig is.
Dit kan dan aangevuld worden door bij iedere release van een nieuwe SmartCard dezelfde STB mailbox te gebruiken om een welkomsbericht te sturen waarin deze mailbox uitgelegd wordt.

Maar in principe moeten natuurlijk dit soort technische wijzigingen niet deze effecten hebben.

Zo, dit was mijn 1e (korte) reply , ga zo door.