Los bericht bekijken
  #6  
Oud 25 mei 2009, 22:50
Gijs1982's schermafbeelding
Gijs1982 Gijs1982 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Zoetermeer Casema
Ziggo Internet: Z1
DTV: Cisco 8455DVB, samsung dcb p850r
Berichten: 5
Standaard Code F (portal autorisatie)

Sinds een paar weken in het bezit van de interactieve televisie. Het werkte wel een beetje buggy (veel resetten/opnieuw opstarten) maar ik kon LOST kijken via de tvtheek dus was een tevreden man.

Helaas is dit niet gebleven. Mijn ITV ligt eruit en ik krijg bij een nieuwe installatie code F. Hierover contact met de helpdesk gehad en na een aantal resets geen verandering. De hulpvaardige jongen zou mijn account resetten en na 15 minuten moest ik terug bellen.

Zo gezegt zo gedaan en helaas was dat de oplossing niet. Op advies van de tweede helpdesker de kabels in de versterker omgewisseld (poort 2 naar 3 toen naar 4 terug naar 1 enz...)wel vreemd aangezien het eerst wel werkte maar goed. De helpdesk moet je maar volgen. Helaas bracht dit ook geen verandering. Nu zit ik dus nog mooi met een code F foutmelding.

Als ik het goed lees heeft dat te maken met de portal autorisatie... Heel af en toe, als ik echt geluk heb... Loopt ie door naar een andere foutcode uit het alfabet. Ik heb de meeste wel gezien gok ik.

Is er iemand met een werkende oplossing? Komt dit probleem vaker voor (vond wel het probleem terug maar geen oplossing)

Kortom: Help.... ik wil de seizoensfinale van lost kijken