Los bericht bekijken
  #1  
Oud 25 mei 2009, 19:01
Mr_Parker's schermafbeelding
Mr_Parker Mr_Parker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Noord Brabant - @Home
DTV: Humax HD-PVR / Samsung HD
Berichten: 493
Standaard Foutieve EPG, oa 13th street

Ik stoor me erg aan foutieve EPG info.
Vaak wijken diverse programma's af.
Op zaterdag en zondag komen bijv. op 13th street 2 afleveringen van "Just Cause" achter elkaar. Zondag is hierbij een exacte kloon van zaterdag.
Op zaterdag staat er echter maar 1 aflevering en de 2de is meen ik aangemerkt als Law en Order of zo. Zondag staat er dan wel 2 maal Just Cause.

Op het moment dat iets dezelfde dag wijzigt, zoals bijv met Koninginnedag, kan ik begrijpen dat de EPG niet klopt maar iets wat ruim van te voren bekend is, en zelfs in mijn tv gids welk zo'n 2 weken van te voren samengesteld is, maar niet in de EPG vind ik nogal slecht. Ik kan nu even zo snel niet nog meer van deze voorbeelden noemen maar kom ze regelmatig tegen.

Het meest trieste geval vind ik nog wel dat Private Spice al meer dan een volle maand een volledige dag voorloopt. De EPG info die nu bij de zender staat is de info voor morgen! Ik ben geen vaste kijker van die zender maar het valt me wel op op die momenten dat ik hem toch eens even op heb staan.

Wellicht dat Ziggo eens serieus contact kan opnemen met hun EPG leverancier om het gehele EPG verhaal af te stemmen met hen. Dat het ivm de oude decoders niet meer dan 3 dagen vooruit kan weergeven is tot daar aan toe, maar laat die drie dagen dan wel kloppen.

Meerdere minuten in de wacht hangen met de klanten service voor dit item dat zij vervolgens toch negeren is me te zonde van het geld overigens.