Los bericht bekijken
  #371  
Oud 24 mei 2009, 13:47
jk-gouda's schermafbeelding
jk-gouda jk-gouda is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 april 2009
Locatie: gouda
Berichten: 15
Standaard ziggo-cam op caiway

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronzuid Bekijk bericht
Wederom dank voor je snelle uitleg Archie,

het is zeker een intressant experiment, echter als ik straks in Juli de dure Z5500 aanschaf en de CI blijkt niet backwards te werken in de CI+ moet ik alsnog weer aan een digitaal kastje (nu Humax).

Dan zou ik beter af zijn om de Z4500 aan te schaffen welke nu dus uit gaat lopen en geen CI+ ondersteund, immers werkt hier de Alphacrypt Classic wel op....

Ik ga aankomende week maar eens informeren bij Caiway of zij al plannen hebben richting het CI+ gebeuren.


Ik heb al een tijdje terug (begin april) eens bij CAIWAY geïnformeerd. Ik geef hierbij hun reactie:

"U stelde een vraag naar de ondersteuning van de verschillende CAM modules.

In tegenstelling tot Ziggo heeft CAIWAY op dit moment nog geen concrete plannen om de ondersteuning van de CI+ modules te gaan ondersteunen.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen in de gaten, de kans is dan ook groot dat wij Ziggo zullen volgen. Op dit moment is het echter nog niet mogelijk om hier concrete toezeggingen over te doen.

U kunt er van uit gaan dat op het moment dat de CI+ modules worden gebruikt, de kans groot is dat deze technisch gezien ook op het CAIWAY netwerk zullen werken. Tot onze spijt kunnen we ook op dit punt nu nog geen meer concrete toezeggingen doen.

De ontwikkelingen gaan snel en we zullen zo snel spoedig hier verdere informatie over verstrekken via de gebruikelijke kanalen, zoals onze webite."

Ik ga er dus voorlopig maar van uit dat een ziggo-cam ook op ons CAIWAY-netwerk zou werken. En door de laatste reacties van anoniem heb ik (toch nog) hoop dat ook mijn sony 46w5500 nog ziggo gecertificeerd zou kunnen worden.
Ik heb overigens enige aarzeling gehad om het antwoord van de technicus van CAIWAY op het forum te zetten. Want er zijn forumleden die blij zijn met elke snipper extra informatie (zoals ik) maar er zijn ook leden die in elke informatie van anoniem, of misschien nu van de vertegenwoordiger van CAIWAY, een aanleiding zien om
daar eens stevig tegen uit te pakken. Kan terecht zijn, maar ik ben bang voor het gevolg dat er dan helemaal geen informatie meer loskomt, behalve: wacht maar af.