Discussie: Caz! foetsie....
Los bericht bekijken
  #14  
Oud 24 mei 2009, 00:59
Wonderdog's schermafbeelding
Wonderdog Wonderdog is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 april 2009
Locatie: Laren Nh Multikabel
Ziggo Internet: N.V.T.
DTV: Sansung
Berichten: 7
Post

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ziggogebruiker01 Bekijk bericht
Nee he. Arrow Classic Rock weg? Aaaaarghhh. Da's ook een zender waar ik iedere dag wel een keer naar luister. Niet zo vaak hoor. Want ze hebben daar maar een cassettebandje dat in hun autoreverse deck zit. Maar eens in de maand hebben ze een nieuwe mixed-tape.

Wonderdog: ik heb het idee dat jij goed op de hoogte bent van zaken waar ik niets van af weet, dus ik ben zo brutaal om je de volgende vraag te stellen. Hier onder staan de zenders die ik in mijn Radio heb geprogrammeerd onder 1 t/m 9. Daar 'zap' ik gedurende de dag doorheen (om de reclame, DJ's en de slechte plaatjes te mijden). Weet jij toevallig of er daar een aantal van verdwijnen?
  1. Veronica (heeft de enige DJ die ik wel kan pruimen: Van Someren en DJ Sven, ik weet: die vinden zichzelf ook heeeeeel leuk, maar ik toevallig ook, hi hi).
  2. Q-Music
  3. Radio 3 FM
  4. CAZ! (bouhou! )
  5. Radio 538
  6. Arrow Classic Rock (aaarghh: gaat ook weg....)
  7. Radio 10 Gold
  8. Sky Radio
  9. Decibel (dit was: 'City FM': ook classic rock)
Nalsa, bedankt voor de tip over Decibel en de mededeling dat KXRadio anders is dan CAZ!. Decibel luister ik wel eens, maar om een of andere reden blijf ik er nooit lang hangen...


Beste Quote.

Bedankt voor het comlpiment.

Van de bovenstaande zenders zal alleen Arrow classic Rock verdwijnen, de overige zenders blijven uitzenden, Op de vrijgekomen kabelfrequentie van CAZ wordt mogelijk KX radio doorgegeven.

Wonderdog