Los bericht bekijken
  #352  
Oud 23 mei 2009, 17:21
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Waarom verwijs je dan in je reactie op Catastrofus naar het Internet voor dit C-Book terwijl je weet dat dit document niet door ons te downloaden is? Leedvermaak?

Ik heb uiteraard eens even verder gezocht op de titel van dit document "EICTA Baseline Digital Cable TV Receiver Specification" en dan kom ik niet verder dan drie hits waaronder één op dit forum. Een erg populair document is dit dus niet aangezien er nauwelijks naar verwezen wordt. Het wordt er ook niet beter op als ik zoek naar C-Book en EICTA. 38 hits waaronder de volgende interessante:


Bron: UC-connect

En dat verklaart ook de weinige hits die dat C-Book oplevert en zoals je zelf al aangeeft is het een document dat dateert uit 2003. Een beetje oud voor specificaties van een techniek die de laatste jaren aan veel vernieuwing onderhevig zijn. Ook zie ik in de Transport Stream capture files die ik van de diverse Nederlandse kabelbedrijven heb op diverse punten toch afwijkingen vertonen die je niet zou verwachten als er sprake is van een C-Book "standaard". Een indruk die je maar al te graag bij de lezers wil achterlaten met dit soort opmerkingen:Het valt mij op dat jij alles maar even tot standaard bombardeert dat wordt toegepast door Ziggo. Maar zodra Ziggo een standaard niet (volledig) toepast dan is het opeens geen standaard maar slechts een specificatie. Zeg maar de Microsoft mentaliteit, Ziggo zal wel even bepalen wat wel en niet een standaard is.
Ik geloof dat je toch beter moet lezen wat ik schrijf. Ik heb niet gezegd dat het te downloaden is, maar dat je wat meer kunt vinden over de term C-Book. Verder geef ik aan dat wij het C-book gebruiken sinds 2003. Dit betekent niet dat er geen revisies zijn geweest en dat het document niet aangepast is geworden. Verder relateer je de captures aan een document wat je niet kent en haalt daar ook nog eens andere operators bij.

Jij roept voordurend zat Ziggo zijn eigen specificaties hanteert. Als ik je vervolgens uitleg dat we een specificatie hanteren die opgesteld is door industrie partners (EICTA) en een aantal Europese kabelaars (ECCA) dan gooi je het vervolgens weer over een andere boeg.


Kortom ik geloof niet dat deze discussie ook maar enigzins bijdraagt aan het onderwerp CI+ in relatie tot Ziggo.