Los bericht bekijken
  #336  
Oud 23 mei 2009, 14:02
Skippertje's schermafbeelding
Skippertje Skippertje is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 januari 2007
Locatie: -/Multikabel
Berichten: 45
Standaard

Ik heb inderdaad de meeste moeite met de woordspelletjes die er gespeeld worden. Vandaar mijn teleurstelling over duidelijkheid.
Ik verwacht ook geen uitspraak nu over fabrikant en/of modellen.
Maar er kan toch wel iets gezegd worden of de modellen die nu al op de markt zijn met CI+ , slechts de juiste software versie missen bv.
Kijk als de 2 CI+ CAM´s die Ziggo heeft geselecteerd niet compatible zijn met de producten van bepaalde fabrikanten hebben we een probleem van heel andere orde. En het feit dat slechts 2 van de 4 fabrikanten nu in de eind test mee doen, doet het ergste vermoedden voor de overige 2.
Wachten op geschikte software is in deze fase heel begrijpelijk en zeer aanvaardbaar voor mij althans. Een TV waarvan het CI+ slot niet compatible is met de huidige beschikbare CAM's absoluut niet.
Er wordt helaas ook geen informatie gegeven over de rol van de CAM fabrikanten, want hier doen ook slechts 2 van de 3 maar mee is door Anoniem aangegeven.

Maar ik blijf er bij dat Ziggo niet de instantie is die iets certificeert. Zij onderzoeken en testen en op basis van die resultaten kan een uitspraak gedaan worden over het samenwerken van de bedoelde hardware in het Ziggo netwerk. En dus kunnen ze dan die hardware ook ondersteunen met een helpdesk ed.
Zie ook de foto van een Philips TV. Hier staat ook terecht alleen maar de compatibility met een bepaalde providers. Of het op dit moment een (on)terechte claim is, valt pas te beoordelen als Ziggo straks openheid van zaken geeft.