Los bericht bekijken
  #17  
Oud 23 mei 2009, 00:25
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Waar dan? Ik zeg alleen dat die specificatie kennelijk niet genoeg is om werking te garanderen met elk netwerk wat diezelfde techniek gebruikt.
Die CI+ specificatie gaat over de werking van de CI+ componenten en voldoet dus prima om dat deel van het geheel te garanderen.

Citaat:
Ziggo klantenservice zelf, waarbij ik mijn woordkeuze moet aanpassen van "op verzoek van" naar "op initiatief van". Slordigheid van mijn kant, dit is het woord wat de medewerkers (die hiervan weten dan) op de technische afdelingen mij verzekeren. Telefonisch en per email.

Dit is ook minimaal twee keer door Ziggo-medewerkers op dit forum geplaatst.
Dat zijn geen onafhankelijke bronnen. Ziggo verkondigt wel meer dingen die niet kloppen.

Citaat:
Leg eens uit hoe je een groep mensen maandenlang kosteloos aan het werk zet, dan wil elk bedrijf je hebben.
Ziggo kiest ervoor om er tussen te gaan zitten om zo de controle te houden wat er gebeurt met CI+ en de apparatuur waarin je straks de CI+CAM van Irdeto die zij gebruiken kunt toepassen.

Citaat:
Er zijn meer ondersteunde ontvangers. En anders kies je een niet-ondersteunde, staat je toch vrij?
Dit slaat werkelijk nergens op. Deze ontvanger is door Ziggo goedgekeurd en als zodanig heb ik dat ding aangeschaft. Ziggo pusht dat de klanten dergelijke goedgekeurde ontvangers aanschaffen vanwege de "garantie" dat deze gevallen werken. En iedere door Ziggo goedgekeurde ontvanger heeft bugs.

Citaat:
Dat geeft aan dat het niet gaat om onoplosbare compatibiliteitsproblemen. Bugs houd je altijd, in elk apparaat, voldoende getest of niet. Niet dat er niet genoeg bugs zijn waarvan je denkt "dat hadden ze meteen kunnen vinden", maar het blijft een feit. Mag Ziggo dan vervolgens wel eens wat mee doen als ze genoeg bug reports hebben, maar dat is een ander onderwerp.
Nee, zo werkt het niet als Ziggo er alles aan doet om ervoor te zorgen dat klanten alleen de door hen goedgekeurde ontvangers mogen gebruiken vanwege de "ondersteuning" en via de Ziggo dealer kanalen dreigen om het enige alternatief, de AlphaCrypt CAM, op zwart zal gaan. Dan heb ik dus geen keus om die door Ziggo goedgekeurde rommel aan te schaffen als ik ook ondersteuning wil. Dan moet Ziggo er ook voor zorgen dat ze één en ander waarmaken. Nu gaat het nog om goedkope ontvangertjes, maar straks gaat het om dure TV's met geïntegreerde DVB-C tuner en CI+ slot.