Discussie: Geen z3i meer?
Los bericht bekijken
  #74  
Oud 22 mei 2009, 23:18
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
En uit welke 'bronnen' haal jij deze wijsheid?
Type maar eens een postcode in van een willekeurig Cogasgebied in de postcodecheck. Krijg je de melding dat je internet en telefonie wel kunt bestellen, RTV en Alles in 1 niet.
Elke medewerker van Sales of Klantenservice (0900-1884 optie 5 of 3 en daarna 4 respectievelijk) beaamt dit als je het nabelt.
Verder kan elk van de duizenden gedupeerden dit bevestigen, ook op dit forum.

Als je bedoelt de besprekingen? Zie daarvoor zowel mails van Ziggo als van Cogas geciteerd worden op ditzelfde forum.

De zoekknop is je vriend.
Citaat:
Zelf bellen is/geeft geen antwoord, als zodanig ben ik dus niet tevreden met het antwoord. Dit is geen fout antwoord maar een antwoord waar we niet wijzer van worden.
Hoezo niet? Zelf bellen voor het eind van de actieperiode dus. De vraag waarop dat het antwoord is gaat over gewone Z3i klanten, net zoals jouw vraag, die bijna precies hetzelfde is als de al beantwoorde vraag:

Mijn vraag:
Citaat:
Nou wat ik eigenlijk bedoelde is, is of dit in juni ook nog kan. Dat het tot 31 mei nog kan, is logisch, maar als de Alles in 1 actie is verlopen (áls, hij zou al zo vaak stoppen) en je belt er dan over, dus terwijl abonnees die Alles in 1 nemen geen gratis DTV pakket krijgen, kom je daar dan nog wel voor in aanmerking als voormalig Z3i klant?
Jouw vraag:
Citaat:
Voor mij is nog steeds een onbeantwoorde vraag mbt de decoders waar men zelf om moet vragen. Op dit moment loopt er nog een actie bij overstap naar Allesin1 waarbij je gratis een decoder krijgt. Deze actie duurt deze maand nog uit.
Het laat zich aanzien dat de overzetting van z3i naar Allesin1 vanaf volgende maand plaats gaat vinden. Hoe zit het dan met die gratis decoder?
Antwoord op dus beide vragen:
Citaat:
Nee, 'kadootjes' worden nooit achteraf nog gegeven... Bij een aanvraag moet je dat aangeven, het is niet zo dat je daar op terug kan komen om te wijzigen.
De vraag die nog niet beantwoord is, hoewel je die niet zelf nog gesteld hebt, is hoe het dan gaat met klanten in uitzonderlijke regio's waar RTV niet door Ziggo rechtstreeks geleverd wordt (hoewel je zelf aangeeft dat ik met het antwoord van Saywhat genoegen moet nemen, terwijl dat van zijn antwoorden op de twee verschillende vragen nou net de onvolledige was).

Je zegt het niet, maar je doelt met je laatste post nu kennelijk wel op hetzelfde als ik;
Citaat:
Als men nu belt is er dikke kans dat men te horen krijgt dat er op hun postcode geen bundel mogelijk is en wordt de aanvraag niet gehonoreerd. Gezien het korte tijdsbestek tot 1 juni, is in mijn optiek enige spoed noodzakelijk. Vandaar dat ik graag concreet verneem waar deze mensen nu en straks aan toe zijn.
Kortom, hoe zit het met de Cogasklanten?
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties