Los bericht bekijken
  #3  
Oud 22 mei 2009, 22:41
grensstreek's schermafbeelding
grensstreek grensstreek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2009
Locatie: Twente / Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra / Ubee doc3
DTV: Humax IRHD5050-C
Berichten: 431
Standaard

Het probleem wat er is de splitter die @home en essent er toen de tijd tussen hebben gezet terug kaats naar ziggo en waar door internet de snelheid niet wordt gehaald en de telefoonlijn weg valt echte woont me moeder nog bij me en voor haar hebben we een alarm systeem die werkt via de telefoonlijn en dat werkt perfeckt maar nu dus niet omdat het modem nu ook uitvalt en de splitter terug kaats en er momenten zijn dat we geen telefoonlijn hebben dan is de lijn dood dus al met al ziggo weet waar het aan ligt en stuurde me een boxje voor de tv aan te sluiten waar dus niet om gevraagd is ook en dat heb ik ze vandaag verteld echte deden ze moeilijk maar kwamen er snel achter dat het probleem door hun is veroorzaakt en dat er maandag dus een monteur komt maar dit heeft al met meer dan een maand geduurd.
Dus u lees wel we zijn zeer teleur gesteld dat er nu pas wat gebeurd hopelijk want we vragen ons het af of ze wel echt komen.

zo ver dus wat er aan de hand is en waarom ik dus niet echt zegt ziggo wat zijn jullie goed bezig want dat zijn ze in mijn ogen nog lang niet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Welk probleem? Dat heb je namelijk niet verteld. Had je een slechte verbinding of geen verbinding? En op welke diensten? Onder welke omstandigheden? Heeft het eerst wel gewerkt?

Als je alleen bedoelt dat vervangende apparatuur niet altijd goed/op tijd verzonden wordt, zal je niet de enige zijn. Ik heb zelf netjes een versterker gekregen omdat het signaal te zwak binnenkomt zelfs als ik de TV rechtstreeks bij het AOP zet, maar het gaat natuurlijk niet altijd goed.